Green Hub «Вода в бізнесі: проблеми та перспективи» 19.04.2016

Чергова зустріч Green Hub «Вода в бізнесі: проблеми та перспективи» відбулася 19 квітня 2016 року за ініціативи Центра «Розвиток КСВ» та за підтримки Програми зеленої економіки. Представники бізнесу, громадських організацій, академічної спільноти обговорили загальні тенденції управління водою, статистичні дані щодо управління водою та водні стратегії компаній. Партнером заходу виступив готель Radisson Blu, який впроваджує багато заходів задля економії води, включаючи регулятори, збір і використання дощової води для озеленення та інші.

На заході було представлено аналіз водних стратегій деяких компаній, загальні принципи управління водою та водні цілі компаній, включаючи споживання води, в тому числі на одиницю продукції, обсяги скиду стічних вод в море. Було зазначено, що внаслідок оптимізації компанії намагаються скорочувати споживання води на українських заводах (Nestle в Україні, Оболонь, Carlsberg Ukraine, ДТЕК), деякі компанії проводять заміну миючих засобів на безфосфатні, оскільки більшість очисних споруд в Україні не очищають стічну воду від фосфатів (Нібулон, Mondelez Ukraine).

Календар подій

Анонс подій

Всі події